ОДРЖАНА СЕДНИЦА УЧЕНИЧКОГ ПАРЛАМЕНТА ДРУГЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ У САЛИ СО ВОЖДОВАЦ

Друга економска школа одржала је ове године, другу по реду, седницу ученичког парламента у скупштинској сали ГО Вождовац.

После прозивке присутних ученика, психолог Радмила Симијоновић захвалила се општини Вождовац на пријему и сарадњи коју су до сада имали путем бројних манифестација. „Ово је само један од показатеља добре сарадње Општине и наше школе. Многи ученици нису са Вождовца, ово je одличан начин да се ближе упознају са вождовачким знаменитостима и институцијама“, рекла је Симијоновићева.

Испред ГО Вождовац присутне ученике поздравио је Вук Мирчетић. „Ваша школа је једна од активнијих на територији Вождовца и баш због тога смо вам помагали и то ћемо чинити у будућности. Желим да се захвалим директору и представницима Друге економске школе, Ватрогасној бригади Београд која је данас са нама, а највише вама што сте активни и што желите да мењате неке ствари набоље“, рекао је Мирчетић.

На дневном реду састанка теме су биле о безбедности ученика у школи и њиховој едукацији о заштити од пожара, о безбедности младих у саобраћају, инклузивном образовању, обележавању Дечије недеље и друго.

Ученици су на крају добили брошуре и погледали филм који приказује вежбе Ватрогасне бригаде Београд како се евакуисати током пожара и сачувати свој и туђи живот.

Поделите вест: