„DEČIJA NEDELjA“  U OPŠTINI VOŽDOVAC

Povodom „Dečije nedelje“, vrata Gradske opštine Voždovac i ove godine bila su otvorena za najmlađe Voždovčane, koji su došli u organizaciji Udruženja „Prijatelji dece Voždovca“. Delegacije đačkih parlamenata osnovnih i srednjih škola, kao i decu iz predškolskih ustanova primio je Vuk Mirčetić, u ime predsednika Opštine Aleksandra Savića.

Mirčetić je mališanima predstavio rad Opštine, podsetivši da je u prethodnom periodu mnogo toga urađeno za dobrobit dece – počev od bezbednosti u saobraćaju, do izgradnje novih vrtića, igrališta, sportskih sala, uređenja škola i ograđenih školskih dvorišta.

Osnovci

Deca su imala priliku da domaćinu postave pitanja koja su ih interesovala, a tiču se okruženja u kome žive. Pored pitanja, mališani su davali i konstruktivne predloge, kao na primer da zajedno sa Opštinom organizuju akciju čišćenja školskog dvorišta i okoline.

Vuk Mirčetić je na kraju najmlađe Voždovčane pozvao da ponovo posete Opštinu i obrate joj se svaki put kada imaju neke dobre ideje ili sugestije koje će opštinsko rukovodstvo saslušati i uzeti u obzir.

Podelite vest: