„ДЕЧИЈА НЕДЕЉА“  У ОПШТИНИ ВОЖДОВАЦ

Поводом „Дечије недеље“, врата Градске општине Вождовац и ове године била су отворена за најмлађе Вождовчане, који су дошли у организацији Удружења „Пријатељи деце Вождовца“. Делегације ђачких парламената основних и средњих школа, као и децу из предшколских установа примио је Вук Мирчетић, у име председника Општине Александра Савића.

Мирчетић је малишанима представио рад Општине, подсетивши да је у претходном периоду много тога урађено за добробит деце – почев од безбедности у саобраћају, до изградње нових вртића, игралишта, спортских сала, уређења школа и ограђених школских дворишта.

Osnovci

Деца су имала прилику да домаћину поставе питања која су их интересовала, а тичу се окружења у коме живе. Поред питања, малишани су давали и конструктивне предлоге, као на пример да заједно са Општином организују акцију чишћења школског дворишта и околине.

Вук Мирчетић је на крају најмлађе Вождовчане позвао да поново посете Општину и обрате јој се сваки пут када имају неке добре идеје или сугестије које ће општинско руководство саслушати и узети у обзир.

Поделите вест: