ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ БРАТСКЕ ОПШТИНЕ ЂАДИНГ

Пријатељске односе које је општина Вождовац градила последњих година са Шангајском  општином Ђадинг у Кини, крунисани су Меморандумом о сарадњи који су потписале делегације 13. јуна 2016. године у згради Градске општине Вождовац.

У писму захвалности којe je данас стигло на адресу председника Општине од наших пријатеља из Кине, изражен је велики оптимизам и захвалност на могућностима које овакав документ отвара за обе стране.

Драги господине Савићу,

Желим Вам топле поздраве и искрене жеље током летњих празника и ове летње сезоне.

Током јуна моје колеге и ја смо имали прилику да посетимо ваш леп град и сведочимо о изузетном тренду развоја Вождовца. Такође смо потписали Меморандум о сарадњи, ради успостављања много бољих односа међу нашим градовима. Током посете, осетили смо пријатељски ентузијазам грађана  Вождовца и Ваше искрено пријатељство. Искористио бих ову прилику да изразим дубоку захвалност Вама и грађанима Вождовца.

Ђадинг је сада фокусиран на изградњу новог модерног града. Како бисмо постигли тај циљ морамо да се упознамо са успешним праксама осталих градова. Верујем да нам пријатељска размена са Вашом општином може пружити драгоцена искуства.

Верујем да ће се пријатељски односи између Ђадинга и Вождовца добро развијати после потписивања Меморандума о сарадњи. Надам се да ћете нас посетити што је пре могуће.

Хвала на труду и гостопримству.

                                                                                         Ма Чунлеи,

                                                                  Секретар ЦПЦ Комисије, Ђадинг, Шангај

Поделите вест: