ДАН ГРАЂАНА НА ВОЖДОВЦУ

У оквиру акције Центра за унапређење животне средине и компаније Лореал  „Дан грађана“  на Вождовцу,  данас су уређени зграда и двориште вртића „Чика Андра“.

У име општине Вождовац члан Већа Милош Стојановић захвалио се присутним волонтерима на доприносу који дају за повећање квалитета живота људи у заједници у којој живе, док се испред Центра за унапређење животне средине обратила извршни директор Ивана Јовчић, која је акцију иницирала.

Директорка корпоративних комуникација компаније Лореал  Сања Бург изразила је задовољство због великог броја волонтера  који су дошли на акцију, рекавши да је учешће запослених  у овом пројекту добровољно. „Запослени немају обавезу да  присуствују акцији, али су малишани из вртића били велика мотивација свима који су се одазвали позиву“.

Лидија Хутовић, директорка Предшколске установе „Чика Јова Змај“,  рекла је да је свака акција и помоћ увек добродошла, нарочито када је у питању побољшање услова боравка деце у вртићу.

Волонтери су током данашњег дана окречили зграду и ограду вртића, офарбали клупе, засадили траву и поставили систем за аутоматско заливање, извадили осушено дрвеће, посадили шест нових стабала и засадили цвеће у украсне жардињере.

Акцији су присуствовали генерална директорка Лореала за Балкан Бригите Стелер, представник МЗ „Милунка Савић“ Немања Бабић и директорка НВО Атина Маријана Савић  који су подржали акцију, као и координаторка акције Татјана Марковић.

Поделите вест: