ОДРЖАНА ТРИБИНА „ПРОБЛЕМИ У ПОСЛОВАЊУ ПРИВРЕДНИКА НА ВОЖДОВЦУ”

У скупштинској сали општине Вождовац, у организацији ГО Вождовац, Клуба привредника општине Вождовац, Заједнице предузетника Привредне коморе Србије и Заједнице општих удружења предузетника Привредне коморе Београда, одржана је трибина „Проблеми у пословању предузетника на Вождовцу“ у којој је учествовало око 40 активних привредника који су представили проблеме и препреке у свом пословању.

На почетку трибине привредницима се обратио председник Скупштине ГО Вождовац Александар Мирковић, пожелевши им добродошлицу и изразивши наду да ће се на овом конструктивном састанку сагледати могућности решавања одређених проблема у њиховом пословању. “Верујем да ћете после данашње размене искустава доћи до нових сазнања која ће вам помоћи у унапређењу квалитета вашег пословања. Општина ће настојати да у складу са могућностима изађе у сусрет вашим пословним потребама, јер је развој предузетништва на Вождовцу у интересу свих наших суграђана“ – додао је Мирковић.

Секретар Заједнице предузетника ПКС Бранислава Симанић рекла је да је ова трибина организована искључиво због привредника и у њихову корист. „Желимо да чујемо да ли сте задовољни оним што смо урадили до сада и који су ваши планови у наредном периоду, како бисмо вас подржали и олакшали ваше пословање. Влада Републике Србије је 2016. годину прогласила годином предузетништва и ми желимо да вам помогнемо у оквиру наших могућности“ – рекла је Бранислава Симанић.

Секретар Заједнице општих удружења предузетника ПКБ Дејан Зрилић подсетио је присутне да је прошле године у ГО Вождовац отворен шалтер за предузетнике, а један од многих задатака шалтера јесу и трибине оваквог типа. „Желимо да чујемо ваше проблеме и препреке у пословању и да видимо на који начин можемо у сарадњи Града, коморског система и општине Вождовац да их решимо“ – рекао је Зрилић.

Председник Заједнице општих удружења предузетника ПКБ Миливоје Армуш указао је на тешку ситуацију у којој се данас привредници налазе. „Искрено се надам да ћемо са оваквом дискусијом и предложеним начином решавања ваших проблема имати један добар основ за унапређење предузетничког пословања” – рекао је Армуш.

Поделите вест: