ОПШТИНА ВОЖДОВАЦ НАСТАВЉА ДА НАГРАЂУЈЕ ИСТАКНУТЕ УЧЕНИКЕ У СПОРТУ

Градска општина Вождовац и ове године наставља да награђује најбоље спортисте.

Најбољи учесници такмичења у оквиру пројекта „Школски спорт“ који су се појединачно истакли и успешно представили своју школу, на поклон од Општине добили су  комплет спортске опреме (тренерку, дукс, поло мајицу, памучни комплет мајица и шортс и качкет).

Члан Већа задужен за спорт и омладину Милан Тодић, данас је у свечаној сали Општине примио младе спортисте – ученике основних школа са Вождовца и том приликом им уручио ове вредне награде.

 „Градска општина Вождовац само је прихватила све обавезе које је градски Секретаријат за спорт и омладину већ спроводио у сарадњи са Удружењем педагога физичке културе општине Вождовац.  Именовањем господина Александра Савића за председника општине Вождовац, ми смо заузели један став, прихватили досадашње ангажовање педагога физичке културе, и у потпуности финансирали пројекат „Школски спорт“. Такође, проширили смо акције од значаја за Општину, и веома смо поносни на постигнуте резултате наших ученика. Надамо се да ће се из године у годину, повећавати број деце која ће узети учешће у спортским акцијама и бавити се спортом“ – истакао је Тодић.

Поделите вест: