ДВЕ ГОДИНЕ УСПЕШНОГ РАДА ОПШТИНСКОГ РУКОВОДСТВА – ДА ВОЖДОВАЦ ПОСТАНЕ ЛЕПШЕ МЕСТО ЗА ЖИВОТ – Стан за Наташу Ковачевић и Повеља заслужног грађанина Вождовца

На годишњој конференцији за новинаре, председник Градске општине Вождовац Александар Савић представио је постигнуте резултате рада општинског руководства у протекле две године, бројне пројекте и све што је урађено у протеклом периоду, захваљујући чему Вождовац постаје лепше место за живот.

Као истински представници политичке воље Вождовчана, са великом обавезом и моралном одговорношћу према грађанима и премијеру Александру Вучићу, потрудили смо се да испоштујемо принципе домаћинског пословања, радећи на што квалитетнијем пружању услуга сваком нашем становнику и побољшању услова за живот и рад, а привредницима за перспективан и динамичан развој. Реализовали смо у протекле две године и започели бројне капиталне пројекте из области саобраћаја, комуналне инфраструктуре, школства, здравства….

Пројекте од виталне важности за наш Вождовац. Пројекте о којима претходне власти нису ни размишљале. А ми нећемо престати да радимо све док не реализујемо започето и не остваримо замишљено. Да бисмо реализовали започето и остварили замишљено, потребна нам је помоћ и подршка Вождовчана, потребно је да будемо тим који иде напред. Заједно са грађанима решићемо проблем водоснабдевања у целом Рипњу и завршићемо изградњу новог Кумодрашког колектора. Заједно са грађанима изградићемо Јелезовачки колектор. Заједно са грађанима решићемо проблем канализације у свим подавалским насељима. Заједно са грађанима асфалтираћемо 50 улица у години која долази. Заједно са грађанима наставићемо путем којим смо кренули вредним и одлучним корацима, са једним и јединим циљем – да нашој деци, нашој младости, генерацијама које долазе, онима за које живимо и за које стварамо – створимо пристојан живот и обезбедимо им благостање“ – изјавиo је Савић присутнима.

Након представљања резултата председник Општине уручио је кошаркашици Наташи Ковачевић Повељу заслужном грађанину општине Вождовац за 2015. годину – за несавладив спортски дух, за пример младим људима да се упорношћу, вољом и надом могу превазићи и најтеже ситуације, због показане вере у непобедив дух који води животне победнике. Наташи, која се и после преживљене несреће вратила на паркет и заиграла поново у „Звезди“.

Као изненађење за крај овој заслужној спортисткињи Александар Савић уручио је и Одлуку о додели стана општине Вождовац на коришћење (у трајању од пет година, са могућношћу откупа). Наташа се, дирнута пажњом, захвалила председнику и целом општинском руководству, рекавши да позитивизам може да победи све, као и да је пресрећна уколико успе да својим примером постане узор млађим  генерацијама.

Председник Савић на крају се захвалио медијима на изузетној сарадњи са општином Вождовац током претходне две године и изразио наду да се иста настави и убудуће.

Поделите вест: