ТАБЛЕТ УРЕЂАЈИ И ЛАПТОП РАЧУНАР НА ПОКЛОН ПОБЕДНИЦИМА КВИЗА „СРБИЈА, ЗЕМЉА ШАМПИОНА“

Члан Већа општине Вождовац задужен за спорт и омладину Милан Тодић, угостио је победнике квиза „Србија, земља шампиона“ и директорку ОШ „Змај Јова Јовановић“ у свечаној сали Општине.

Повод свечаног пријема је уручивање награда ученицима који су се својим знањем и брзим одговорима изборили за прво место у финалу првог спортског квиза за вождовачке основце „Србија, земља шампиона“, у организацији ГО Вождовац и Удружења педагога физичке културе Вождовца, који је одржан 24. децембра 2015. године у Основној школи „Карађорђе“.

„Поздрављам младе спортисте и професора који је такође заслужан за овај успех, задовољан сам показаним знањем из области спорта.  Следеће године домаћин такмичења у квизу „Србија, земља шампиона“ биће ОШ „Змај Јова Јовановић“ – рекао је Тодић, након чега је поделио вредне награде.

Стеван Јовановић, Милош Живковић, Наташа Кукобат и Теодора Мићовић за освојено прво место добили су таблет уређаје, док је њихова школа награђена лаптоп рачунаром и Монографијом општине Вождовац.

Директорка Весна Животић, се у име својих ученика и целе школе захвалила ГО Вождовац на вредним наградама. Такође, изјавила је да је поносна што ће баш њена школа следеће године бити домаћин овог квиз такмичења.

Поделите вест: