НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ И ПАКЕТИЋИ ЗА МАЛИШАНЕ ВОЖДОВЦА

Удружење особа са инвалидитетом „Феникс“, уз подршку Градске општине Вождовац, организовало је у просторијама Општине новогодишњи програм и поделу пакетића деци ометеној у развоју.

На самом почетку програма малишанима и њиховим родитељима обратио се саветник председника Општине Вук Мирчетић речима: „Желим вам у име председника општине Вождовац господина Александра Савића добродошлицу у наш дом. Велику захвалност дугујемо удружењу „Феникс“ које је иницирало и спровело ову манифестацију и које се непрестано бори. Наставите тако а ми ћемо се, као савесна и одговорна општинска власт, увек одазвати и помоћи колико год можемо.”

За најмлађе је приређен разноврстан новогодишњи програм уз фолклорне игре, рецитације, комичну представу позоришне трупе, забавни наступ кловна и Деда Мраза који је малишане на крају обрадовао поклонима и слаткишима. У празничној атмосфери децу су забављали чланови културно-уметничких друштава „Димитрије Котуровић“, „Димитрије Туцовић“, Кофер Театар, кловн Шашавко, дечији аниматор Владан Зец, позоришна трупа „Спортакус“ и други.

Поделите вест: