НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ ЦРТЕЖЕ НА ТЕМУ „БЕЗБЕДНО У САОБРАЋАЈУ“

У оквиру акције „Безбедно у саобраћају“, коју је спровео Савет за безбедност саобраћаја општине Вождовац, организован је крајем прошле школске године ликовни конкурс за ученике основних школа са Вождовца за најбоље осликавање познавања саобраћаја и безбедног понашања у саобраћају. Конкурс је организован у циљу повећања степена безбедности школараца у саобраћају.

Након завршетка конкурса, Савет је направио избор од три најбоља рада, за које је обезбедио вредне поклоне. Добитнике наградa угостили су данас председник Општине Александар Савић и члан Већа задужен за саобраћај Реља Огњеновић, који је уједно и председник Савета за безбедност саобраћаја.

Они су уручили поклоне малишанима и пожелели им пуно успеха у школовању и освајању што већег броја награда. Том приликом Александар Савић је истакао да Општина редовно улаже у саобраћајну инфраструктуру, првенствено у циљу повећања безбедности најмлађих учесника у саобраћају, јер су деца наша будућност и наша је обавеза да створимо услове за њихово несметано одрастање. Реља Огњеновић уверио је присутне да ће се наставити са активностима ове врсте, јер је брига о најмлађима у саобраћају један од примарних циљева Општине.

Прву награду освојила је Јована Перић, ученица ОШ „Филип Филиповић“. На поклон за најбољи рад добила је бицикл. Јована није прикрила задовољство освојеном наградом и најавила да ће редовно учествовати у конкурсима које организује Општина за ученике основних школа. Друга и трећа награда, таблет рачунари, припале су Дарку Миладиновићу, ученику ОШ „Змај Јова Јовановић“ и Иви Дуловић из ОШ „Бора Станковић“. Дарко и Ива су се захвалили на наградама и обећали да ће у наредним конкурсима бити још успешнији.

Поделите вест: