НЛБ БАНКА ДОНИРАЛА СРЕДСТВА ЗА УРЕЂЕЊЕ ВОЖДОВАЧКОГ ПАРКИЋА

Поводом отварања пословнице НЛБ банке Београд у Улици војводе Степе, 11. септембра 2015. године, у просторијама пословнице, представници Банке су, уз присуство руководиоца Градске општине Вождовац, уручили представници ЈКП „Зеленило Београд“ новчана средства за уређење парка у Мештровићевој улици у насељу Браће Јерковић на Вождовцу.

Приликом уручивања донације, члан Извршног одбора НЛБ банке Београд, Властимир Вуковић изразио је уверење да ће даље развијање Града и Општине, довести до још већег интересовања за локално улагање и других компанија.

Ивана Томић, члан Већа општине Вождовац, у име житеља Општине, захвалила се НЛБ банци на донацији. „Овом донацијом Банка је показала своју одговорност и препознала значај улагања у развој локалне заједнице. Општина Вождовац је према захтевима родитеља, деце, бака и дека, одредила да се реновира паркић у Мештровићевој улици у насељу Браће Јерковић“ – истакла је Томићева. Она је позвала и друге банке, као и остале компаније да се угледају на НЛБ банку, покажу своју друштвену одговорност и да заједно са општином Вождовац уложе у развој наше заједнице.

Блаж Бродњак, члан Управе НЛБ д.д. Љубљана и члан Управног одбора НЛБ а.д. Београд изразио је уверење да ће овом новчаном донацијом НЛБ банка Београд допринети даљем развоју општине Вождовац.

Примајући чек у износу од 240.000 динара, Ивона Гаврилоски из ЈКП „Зеленило Београд“ изјавила је да ће ова донација НЛБ банке бити подстицај да, уз сарадњу са Градом Београдом, парк у Мештровићевој улици у наредном периоду добије нови и лепши изглед на опште задовољство и да ће овај пример следити и остале компаније и појединци, што ће допринети лепшем изгледу нашег Београда.

Поделите вест: