ВОЖДОВАЦ НА ПРОМОТИВНОМ КАРАВАНУ „МОЈА СРБИЈА“

Leto-na-Vozdovcu-flayer

Промотивни караван „Моја Србија“, коју организује Туристичке организације Србије, намењен домаћим гостима са циљем представљања понуде Србије и Београда у летњем периоду, одржаће се у суботу, 11. јула 2015. године на Ади Циганлији.

Овом једномесечном кампањом, која се одржава до 11. јула, ТОС  представља туристичку понуду наше земље у 10 градова Србије и позива домаће госте да свој одмор или део одмора проведу у својој земљи.

Сам промотивни караван је осмишљен тако да се у сарадњи са локалним туристичким организацијама градова у којима се организује сама промоција и осталим партнерима у кампањи, на централним трговима кроз анимацију, музику, брендирана возила и пултове, промотивне материјале, наградни квиз знања и дегустацију карактеристичних локалних специјалитета, представе дестинације широм наше земље. У оквиру каравана представљају се дестинације домаћини, али и оне локалне туристичке организације које гравитирају ка граду домаћину, како би објединили регионалну понуду, а све у контексту груписања дестинација према програму “52 викенда у Србији”.

У промотивну кампању укључила се и Градска општина Вождовац, која ће у суботу, 11. јула 2015. године на Ади Циганлији, у времену од 08 до 16 часова представити своје најзначајније туристичке потенцијале.

Позивамо све заинтересоване угоститеље и хотелијере са територије Вождовца да узму учешће у промотивној кампањи и доставе своје понуде саветнику председника ГО Вождовац Вуку Мирчетићу на е-маил: vuk.mircetic@vozdovac.rs, контакт тел. 064/002-4777.

Поделите вест: