ИЗДАТА ПРВА ГРАЂЕВИНСКА ДОЗВОЛА ТРГОВИНСКОМ ЛАНЦУ ИКЕА

Председник општине Вождовац Александар Савић угостио је у среду 13. маја 2015. године представнике компаније ИКЕА Србија д.о.о, поводом издавања грађевинске дозволе за билборд. На састанку на коме је, између осталог, било речи у вези са планираном комуникацијом и издавањем грађевинске дозволе за робну кућу ИКЕА, председник Савић је изразио задовољство што се прва робна кућа овог великог трговинског ланца отвара баш на територији Вождовца и понудио сваку помоћ при добијању неопходних докумената за изградњу.

Представници компаније ИКЕА су похвалили ажурност ГО Вождовац, с обзиром да је грађевинска дозвола за билборд ИКЕА издата од надлежних служби Општине, уједно и прва грађевинска дозвола која је исходована на њиховом пројекту. „Дозвола је издата у року од 2 дана, што је за сваку похвалу! У складу са тим, настављамо са активностима постављања билборда према динамици” – изјавили су представници ИКЕА д.о.о.

Такође су изразили захвалност председнику Општине Александру Савићу и целом општинском тиму који је ангажован на пројекту, на одличној сарадњи и експедитивности у поступку издавања дозволе, као и у поступцима експропријације који се воде на овом пројекту.

Поделите вест: