ОБЕЛЕЖЕН ДАН ШКОЛЕ У ОШ „ЂУРА ДАНИЧИЋ“

Основна школа „Ђура Даничић“ обележила је данас свечаном академијом Дан школе – годишњицу рођења истакнутог српског филолога, по коме школа и носи назив. Свечаној академији присуствовали су наставници, ученици, родитељи, члан Већа ГО Вождовац Милош Стојановић, задужен за предшколске и школске установе, чланови Школског одбора и бројни гости.

Присутнима се обратио директор школе Боривој Кнежевић, који је поздравио госте, својим сарадницима и ђацима честитао на постигнутим резултатима током школске године и захвалио се општини Вождовац на подршци коју пружа школи у реализовању пројеката у циљу побољшања квалитета и услова за обављање наставе. Испред Градске општине Вождовац обратио се Милош Стојановић, који се захвалио директору на доброј сарадњи са Општином и пожелео ученицима и наставницима пуно успеха у раду.

Свечана академија обележена је богатим и разноврсним садржајем ученика старијих и млађих разреда. Солистички наступи, фолклорне игре, савремени плесови, скечеви и рецитације ђака употпунили су свечани програм. Академија је завршена уручивањем награда најуспешнијим ученицима из наставних предмета ликовне и музичке културе, као и наставницима са навршених десет, двадесет и тридесет година радног стажа. Наставници и ученици нису заборавили своје колеге које су у пензији и којима су уручени поклони за успешан рад.

Поделите вест: