ОДРЖАНО ТАКМИЧЕЊЕ “Case Study 2015.”

Прво општинско такмичењe и креативна радионица наградног карактера одржана је 25. марта у Скупштинској сали општине Вождовац. Студија случаја са темом “Постани успешан у свом послу” је окупила средњошколце из вождовачких школа.

Овогодишњи програм отворио је председник Скупштине ГО Вождовац Александар Мирковић, који је поздравио окупљене и захвалио им се на учешћу, а уједно је истакао да ће одлични пројекти попут овог, наставити да се реализују и постати традиција на Вождовцу.

Градска општина Вождовац, подржала је и реализовала програм, чији је покровитељ Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије. Саветник председника – Вук Мирчетић, као координатор пројекта, на отварању такмичења захвалио се учесницима и школама на одзиву, покровитељу и спонзорима на сарадњи и нагласио да је изузетно битно улагање у омладину кроз пројекте попут овог, јер је омладина будућност Србије.

У извођењу предавања учествовали су предавачи Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије – проф. др Томислав Брзаковић, доц. др Ђурђица Вукајловић, МА Кристина Јауковић, као и представник туристичке агенције Balkan Fun Group Владимир Драча, а пројекту је помогао и представник МЕФ-а Павле Брзаковић.

После уводних предавања о основама предузетништва, одржано је такмичење у студији случаја, где су млади излагали најбоље бизнис идеје, поводом чега ће најуспешнијима бити додељени сертификати и вредне награде. Укупни наградни фонд за који се учесници такмиче је преко 30.000 еура.

Партнер такмичења је Балкан Фaн туристичка агенција, а спонзори такмичења су Red bull, Бренд и други.

Поделите вест: