VOŽDOVAC NA SAJMU TURIZMA

Na ovogodišnjem 37. Međunarodnom sajmu turizma učestvovala je Gradska opština Voždovac, koja se poslednjeg dana Sajma predstavila video prezentacijom nagradnog karaktera.

Uloga domaćina je pripala savetniku predsednika GO Voždovac, Vuku Mirčetiću. Zainteresovanim posetiocima, koji su učestvovali u nagradnom izvlačenju, podeljene su vredne nagrade sponzora, kao što su: putovanje u Beč, stipendija za školovanje, ručak za dve osobe i druge. Predstavnici Voždovca pozvali su sve prisutne da posete voždovačke znamenitosti.

Posebno su istaknuti značaj i lepota Avale, kao i mogućnosti koje ona zaljubljenicima u prirodu može da pruži, a srećni dobitnici će imati priliku i da se uvere u pogodnosti ove beogradske planine. Takođe, kao sastavni deo prezentacije turističke ponude Opštine, našla se i renovirana rodna kuća vojvode Stepe Stepanovića.

Opština je svoj potencijal, kao i usluge pokrovitelja nagrada, predstavila na štandu Turističke organizacije Beograda, sa ciljem boljeg pozicioniranja Voždovca kao turističke destinacije.

GO Voždovac se zahvaljuje prijateljima opštine: CKS „Šumice“, SC „Voždovac“, livnici „Jeremić“, kompaniji „Fudeks“, JP „Emisiona tehnika i veze“, planinarskom domu „Čarapićev brest“, planinarskom društvu „Avala“, Fakultetu za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije, Veletržnici, kao i hotelu „N“.

Podelite vest: