ВОЖДОВАЦ НА САЈМУ ТУРИЗМА

На овогодишњем 37. Међународном сајму туризма учествовала је Градска општина Вождовац, која се последњег дана Сајма представила видео презентацијом наградног карактера.

Улога домаћина је припала саветнику председника ГО Вождовац, Вуку Мирчетићу. Заинтересованим посетиоцима, који су учествовали у наградном извлачењу, подељене су вредне награде спонзора, као што су: путовање у Беч, стипендија за школовање, ручак за две особе и друге. Представници Вождовца позвали су све присутне да посете вождовачке знаменитости.

Посебно су истакнути значај и лепота Авале, као и могућности које она заљубљеницима у природу може да пружи, а срећни добитници ће имати прилику и да се увере у погодности ове београдске планине. Такође, као саставни део презентације туристичке понуде Општине, нашла се и реновирана родна кућа војводе Степе Степановића.

Општина је свој потенцијал, као и услуге покровитеља награда, представила на штанду Туристичке организације Београда, са циљем бољег позиционирања Вождовца као туристичке дестинације.

ГО Вождовац се захваљује пријатељима општине: ЦКС „Шумице“, СЦ „Вождовац“, ливници „Јеремић“, компанији „Фудекс“, ЈП „Емисиона техника и везе“, планинарском дому „Чарапићев брест“, планинарском друштву „Авала“, Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије, Велетржници, као и хотелу „Н“.

Поделите вест: