GRAD ĆE POMOĆI STANOVNICIMA RIPNjA DA SE PRIKLjUČE NA VODOVODNU MREŽU

bg-skupstinaGradonačelnik Beograda Siniša Mali primio je u Skupštini Grada predstavnike stanovnika Ripnja, kako bi im pomogao da reše problem priključivanja na vodovodnu mrežu.

Građani ovog beogradskog naselja su u februaru prošle godine dobili pijaću vodu, međutim stanovnici Ulice timočki put imaju problem zbog cene priključaka na vodovodnu mrežu.

Gradonačelnik je na sastanku obećao da će Grad Beograd naći odgovarajuće rešenje za ovaj problem.

– Prošle godine je oko 10.000 stanovnika Ripnja dobilo vodu, međutim mi razumemo da su u ovom slučaju cene priključaka previsoke zbog dužine ovih ulica. Zato ćemo finansirati izvođenje vodovodne mreže za oko 50 porodica u ovoj ulici – ističe Mali.

Povodom održanog sastanka, građani su u pismu Gradskoj opštini Voždovac izrazili svoje zadovoljstvo i preneli utiske koje su stekli prilikom susreta sa gradonačelnikom.

Pozitivni utisci odnose se na analizu, pristup i način rešavanja problema. Građani Ripnja zahvalni su i pozitivno iznenađeni razumevanjem za svakondnevne probleme sa kojima se susreću, željom i voljom da pomogne, neizmernim strpljenjem i praktičnošću, a posebno ljubaznošću koju je gradonačelnik pokazao prilikom prijema svojih sugrađana.

Sastanku su prisustvovali i direktor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” Svetozar Veselinović, zamenica predsednika Skupštine Grada Andrea Radulović i članica opštinskog veća Ivana Tomić.

Podelite vest: