ГРАД ЋЕ ПОМОЋИ СТАНОВНИЦИМА РИПЊА ДА СЕ ПРИКЉУЧЕ НА ВОДОВОДНУ МРЕЖУ

bg-skupstinaГрадоначелник Београда Синиша Мали примио је у Скупштини Града представнике становника Рипња, како би им помогао да реше проблем прикључивања на водоводну мрежу.

Грађани овог београдског насеља су у фебруару прошле године добили пијаћу воду, међутим становници Улице тимочки пут имају проблем због цене прикључака на водоводну мрежу.

Градоначелник је на састанку обећао да ће Град Београд наћи одговарајуће решење за овај проблем.

– Прошле године је око 10.000 становника Рипња добило воду, међутим ми разумемо да су у овом случају цене прикључака превисоке због дужине ових улица. Зато ћемо финансирати извођење водоводне мреже за око 50 породица у овој улици – истиче Мали.

Поводом одржаног састанка, грађани су у писму Градској општини Вождовац изразили своје задовољство и пренели утиске које су стекли приликом сусрета са градоначелником.

Позитивни утисци односе се на анализу, приступ и начин решавања проблема. Грађани Рипња захвални су и позитивно изненађени разумевањем за свакондневне проблеме са којима се сусрећу, жељом и вољом да помогне, неизмерним стрпљењем и практичношћу, а посебно љубазношћу коју је градоначелник показао приликом пријема својих суграђана.

Састанку су присуствовали и директор ЈКП „Београдски водовод и канализација” Светозар Веселиновић, заменица председника Скупштине Града Андреа Радуловић и чланица општинског већа Ивана Томић.

Поделите вест: