НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА ЂАКЕ ШКОЛЕ „ВОЖД“

Поводом наступајућих новогодишњих празника, ученике Школе за основно и средње образовање „Вожд“, посетили су представници општине Вождовац, који су им припремили новогодишње пакетиће. У знак захвалности, ови малишани су одиграли представу, којом су уз стихове, песму и игру забавили присутне госте.

Након приказане представе, Милош Стојановић, члан Већа општине Вождовац задужен за предшколске и школске установе, као и представници Клуба привредника општине Вождовац Милан и Снежана Кљајић, уручили су ученицима слатке поклоне и честитали им новогодишње и божићне празнике.

Милош Стојановић је малишанима пожелео да у наредној години имају што више добрих оцена, да се сложно друже и међусобно воле и поштују.

По завршетку програма, одржан је кратак радни састанак са директором Школе Срећком Кривокапићем и професорима, који су том приликом изнели неке од проблема у раду, као и основне потребе ученика, као што су набавка уџбеника, лектире, лопти и др. Запослени из школског колектива су изразили наду да ће им Општина, као и до сада излазити у сусрет, како би ђацима Школе обезбедили што боље услове школовања и како би заједничким снагама ову децу извели на прави пут.

Поделите вест: