STANOVNICI NASELjA STEPA STEPANOVIĆ DOBILI AUTOBUSKU LINIJU

Gradski menadžer Goran Vesić i rukovodstvo opštine Voždovac danas su se provozali kroz naselje Stepa Stepanović, u autobusu na produženoj liniji gradskog prevoza 49, koju građani ovog voždovačkog naselja mogu da koriste od 01. oktobra.

Umesto do Banjice kao do sada, šest autobusa na liniji 49 saobraćaće od okretnice na Banovom brdu do naselja Stepa Stepanović. Autobusi će radnim danima ići na 13 do 14 minuta, a vikendom na 17 do 18 minuta.

Goran Vesić, koji se zajedno sa direktorom Direkcije za javni prevoz Uglješom Mitrovićem,članom Veća opštine Voždovac zaduženim za saobraćaj, asfaltiranje i javni gradski prevoz Reljom Ognjenovićem i drugim opštinskim rukovodiocima provozao linijom 49 do naselja Stepa Stepanović, rekao je da su građani tog dela grada tražili da bude uvedena linija koja će saobraćati kroz naselje, kako ne bi morali dugo da pešače do prvog prevoza.

Opštini Voždovac, koja je pomogla da se ispune zahtevi građana, ovih dana pristizalo je mnogo pisama zahvalnosti za uvođenje preko potrebne autobuske linije do naselja Stepa Stepanović.

Građani Voždovca mogu očekivati da će i ubuduće rukovodeći tim opštine Voždovac, sa predsednikom Aleksandrom Savićem na čelu, izlaziti u susret zahtevima i potrebama svojih sugrađana.

Današnjem događaju prisutvovali su i predsednik Skupštine opštine Voždovac Aleksandar Mirković, pomoćnik predsednika Opštine Miljan Šišović kao i članovi Veća opštine Ivana Tomić, Ana Ćirić, Miloš Stojanović i Milan Todić.

Podelite vest: