СТАНОВНИЦИ НАСЕЉА СТЕПА СТЕПАНОВИЋ ДОБИЛИ АУТОБУСКУ ЛИНИЈУ

Градски менаџер Горан Весић и руководство општине Вождовац данас су се провозали кроз насеље Степа Степановић, у аутобусу на продуженој линији градског превоза 49, коју грађани овог вождовачког насеља могу да користе од 01. октобра.

Уместо до Бањице као до сада, шест аутобуса на линији 49 саобраћаће од окретнице на Бановом брду до насеља Степа Степановић. Аутобуси ће радним данима ићи на 13 до 14 минута, а викендом на 17 до 18 минута.

Горан Весић, који се заједно са директором Дирекције за јавни превоз Угљешом Митровићем,чланом Већа општине Вождовац задуженим за саобраћај, асфалтирање и јавни градски превоз Рељом Огњеновићем и другим општинским руководиоцима провозао линијом 49 до насеља Степа Степановић, рекао је да су грађани тог дела града тражили да буде уведена линија која ће саобраћати кроз насеље, како не би морали дуго да пешаче до првог превоза.

Општини Вождовац, која је помогла да се испуне захтеви грађана, ових дана пристизало је много писама захвалности за увођење преко потребне аутобуске линије до насеља Степа Степановић.

Грађани Вождовца могу очекивати да ће и убудуће руководећи тим општине Вождовац, са председником Александром Савићем на челу, излазити у сусрет захтевима и потребама својих суграђана.

Данашњем догађају присутвовали су и председник Скупштине општине Вождовац Александар Мирковић, помоћник председника Општине Миљан Шишовић као и чланови Већа општине Ивана Томић, Ана Ћирић, Милош Стојановић и Милан Тодић.

Поделите вест: