ВОЖДОВАЧКИ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА – ПРВИ У БЕОГРАДУ

NSZУ згради Националне службе за запошљавање 02. септембра 2014. год. одржан је састанак саветника председника Општине Вождовац Вука Мирчетића и представника НСЗ-а. Испред НСЗ-а, састанку су присуствовале директор филијале Љубица Ђорђевић, заменик директора филијале Гордана Перић, начелник одељења за посредовање у запошљавању Божена Миливојевић, шеф одсека за информациони систем Ружа Лончар, начелник одељења за људске и материјалне ресурсе Наташа Јовановић, новинар Мира Колаковић и руководилац службе Вождовац Јасмина Вјетровић.

Циљ окупљања је био договор око предстојећег Сајма запошљавања, који Општина Вождовац организује по први пут на својој територији. На обострано задовољство, представници обе институције су дошли до заједничких идеја и начелног договора, који ће се имплементирати у организацији Сајма.

Градска општина Вождовац је прва београдска општина која је иницирала и покренула пројекат Сајам запошљавања на нивоу града. Сајам, као и Вождовачки пословни форум, спроводи и координира саветник председника Општине, а за циљ имају смањење стопе незапослености.

Вук Мирчетић се у име Општине захвалио представницима НСЗ-а на одличној сарадњи и нагласио да је пред њима још заједничких пројеката, који ће се показати продуктивно као и досадашњи.

Поделите вест: