ОСМЕХ ВОЖДОВАЧКИХ МАЛИШАНА

Председник општине Вождовац Александар Савић са својим сарадницима посетио је вртић “1001 радост” и том приликом уручио малишанима млечне приозводе Нестле којe су обезбeдили Клуб приврединика Вождовац и Канцеларија за мањине Општине .

Најмлађе је предходно анимирао дечијим програмом познати Пеђолино и приредио прелепо интерактивно дружење.
Општина Вождовац као одговорна локална власт брине о правилном развоју деце указујући на примат правилне и здраве исхране. Ову донацију обезбедила је за све малишане вождовачких вртића коју је уручила уз помоћ Предшколске установе “Чика Јова Змај”.

Вртић “1001 радост” на Вождовцу прва је установа у Београду и Србији која је добила повељу о статусу међународне Еко Школе водећи рачуна о вредностима природе и начину живљења, чиме су испунили критеријуме за заштиту животне средине и заслужно добили зелену заставу.

Својим присуством догађај су увеличали и заменик председника Скупштине Града Београда Андреа Радуловић, председник СО Вождовац Александар Мирковић, чланови општинског већа Милан Тодић и Реља Огњеновић, Снежана, Милан и Бранка Кљајић из Клуба привредника Вождовца, Златко Ленхарт из Канцеларије за мањине Општине и Лидија Хутовић директорка предшколских установа “Чика Јова Змај”.

Осим деци вождовачких вртића председник Савић је истог дана, заједно са својим сарадницима, Нестле млечне производе поклонио и породици Костић – њиховим шестомесечним бебама Александри, Андријани и Кости. Мајка Јелена Костић захвалила се на бризи Општине Вождовац која редовно, још од првих дана рођења беба, мисли на њих и њихове потребе.

Поделите вест: