ВЕЛИКИ ОДАЗИВ ВОЖДОВАЧКИХ ОСНОВАЦА У АКЦИЈИ БЕСПЛАТНИХ ТРЕНИНГА

Вождовачки основци, који су се претходно пријавили на жељене спортске активности, имају прилику да током августа бесплатно тренирају у једном од 15 вождовачких клубова који су понудили различите спортске садржаје и узели учешће у акцији „Спортски август на Вождовцу“.

Члан Већа oпштине Вождовац Милан Тодић, посетио је Атлетски клуб „Вождовац“ и провео дивно поподне са децом и тренерима клуба који су својим залагањем омогућили вождовачким оснoвцима да науче основне вештине одбојке и атлетике.

Поред Атлетског клуба, Милан Тодић обишао је и Теквондо клуб „Београд“, где су се бројни малишани опробали у једној од најпопуларнијих борилачких вештина, као и Рукометни клуб РСЦС „Вождовац“ где ће бесплатни тренинзи трајати до 19. августа, с обзиром да клуб одлази на већ заказане припреме.

Екипама Спортског журнала и Водича за родитеље, који су такође обишли бесплатне тренинге у вождовачким клубовима, Милан Tодић изјавио је да је акција ”Спортски август на Вождовцу” покренута са идејом да се деца, која свој распуст проводе у Београду, усмере ка спорту и тако своје слободно време искористе на прави начин са жељом да ова акција постане традиција. Циљ ове акције је да спортске активности приближимо деци као и да их усмеримо на прави начин.

Поделите вест: