ЈКП „ИНФОСТАН“ У ПРОСТОРИЈАМА ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ

ЈКП “Инфостан” је у целости преселио Радну једниницу “Вождовац” из зграде у Данијеловој улици на нову локацију.Од понедељка, 07. јула 2014. године грађани Вождовца моћи ће да користе услуге ЈКП „Инфостан“ на шалтерима отворним у холу Градске општине Вождовац.Приликом отварања радне јединице „Инфостана“ у просторијама Општине Вождовац присутнима су се обратили председник Градске општине Вождовац Александар Савић и Милица Пауновић, шеф службе за маркетинг и односе с јавношћу ЈКП „Инфостан“.

Председник општине Вождовац Александар Савић назначио је да је ово још једно испуњено предизборно обећање грађанима Вождовца са циљем приближавања услуга овог јавног предузећа.

На овај начин корисницима услуга омогућено је да више послова обаве на једном месту, с обзиром да се у Услужном центру општине налази и Српска банка, где је могуће извршити уплату рачуна Инфостана без провизије,док се у згради општине налази и Градска управа јавних прихода Вождовца. Председник Савић је најавио да ће и друга јавна предузећа отворити своје филијале у просторијама општине Вождовац.

Милица Пауновић из Инфостана објаснила је да Филијала „Вождовац”, отворена у згради општине Вождовац, почиње са радом од 7. јула и то за све кориснике који улажу рекламације на испоручене комуналне услуге и раде промене на уплатницама обједињене наплате. Корисници заинтересовани за акцију репрограма и даље ће потписивати и судски оверавати Уговоре о признању дуга и отплати на рате у згради дирекције у Данијеловој 33, где се налази и Служба принудне наплате.

Радно време филијале „Вождовац“ је сваког радног дана од 08. 00– 16. 00 часова.

Поделите вест: