ДЕЦА СУ БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ

Председник ГО Вождовац, Александар Савић и члан Већа Милош Стојановић, посетили су данас евакуисана лица из Обреновца у хотелу Н на Вождовцу, где су смештај нашле и три бебе, две близнакиње од 3 месеца и једна новорођена од 20 дана.

Током посете евакуисаним лицима смештеним у хотелу Н, Александар Савић уручио је пакете помоћи са неопходном беби опремом намењеној најмлађим члановима овог прихватног центра, који су са својим родитељима збринути у хотелу више од десет дана.

У разговору са родитељима, Александар Савић је истакао да је Општина Вождовац прва градска општина која је отворила прихватне центре и прва помогла евакуисаним породицама из Обреновца.

Такође, Александар Савић се захвалио директорки хотела Нади Ђокић на спремности да прихвати угрожене грађане из Обреновца, као и на даноноћној бризи коју им пружају. Он је навео да ће Општина учинити све да ова лица остану смештена у Хотелу Н, све докле не буде безбедан повратак у њихов домове.

Најмлађим члановима овог прихватног центра претходно су поклон пакете донели и заменик председника ГО Вождовац Марко Сарић и начелница Управе Милијана Милосављевић. Приликом посете, преставници Општине захвалили су се директорки Нади Ђокић на хуманости и племенитости, с обзиром да је за око четрдесет угрожених лица обезбеђен одличан смештај, кувани оброци, као и стална лекарска нега, од стране дежурне лекарске екипе Дома здравља „Вождовац”.

Поделите вест: