ЈОШ ЈЕДНИ ОТВОРЕНИ РАЗГОВОРИ СА ГРАЂАНИМА

Skupstina1Акција „Разговор са председницима кућних савета“, настављена је и ове среде 12. марта, у свечаној сали општине Вождовац. Циљ трибине јесте да грађани директно изложе своје проблеме општинском руководству и представницима јавних комуналних предузећа и да се брже и ефикасније приступи решавању некима од бројних комуналних проблема вождовачких насеља.

У скупштинској сали био је велики број представника скупштина станара, као и других заинтересованих грађана са територија месних заједница Браће Јерковић, Сива Стена, Митрово брдо, Медак III и Милорад Медаковић.
Највећи број притужби грађана ових насеља били су проблеми са лифтовима у зградама, лошим крововима, високим рачунима за инфостан, небезбедност и потреба за већим полицијским надзором, нарочито у вечерњим сатима…
Учесници трибине били су Александар Савић, председнику ГО Вождовац, Александар Мирковић, председник СО Вождовац, чланови Већа општине, као и представницима јавних комуналних предузећа „Водовод и канализација“, „Зеленило“, „Инфостан“и „Градско стамбено“.

Поделите вест: