ЗДРАВО ДЕТИЊСТВО БЕЗ БОЛЕСТИ ЗАВИСНОСТИ И ЕЛЕКТРОНСКОГ НАСИЉА

У свим вождовачким црквама у недељу, 8. септембра 2013. год. после свете литургије и молебана одржаног за благословен почетак нове школске године деци су подељени буквари – бојанице које је обезбедила одборница Општине Вождовац Снежана Митић.

Према најави одборнице Митић грађани Вождовца сваке недеље током јесени моћи ће да уживају у разним културно – забавним и спортским активностима у Бањичкој шуми у оквиру програма “Здраво детињство без болести зависности и електронског насиља”. Овај пројекат отпочео је у јуну месецу Базаром здравља, а наставио се током јула и августа веселим дечијим данима у Супер Веру, када су деци бесплатно понуђене активности сликања, оригами, учење страних језика, корективна гимнастика и јога, плес…

Првог дана јесени, мали вождовчани ће на изложби показати своје радове. Поводом успешно одржаних веселих дечијих дана Општина Вождовац је обезбедила поклоне свој деци која су летос вредно радила волонтирајући за време различитих манифестација, као и награде свој деци која су оставила радове за јесењу изложбу.

Почетком октобра Др Драган Вуканић, председник Општине Вождовац, поћи ће са децом и родитељима на излет у Аранђеловац. Обићи ће два храма Св. Аргангела Гаврила и дружити се са децом у природи на Букуљи, што ће уједно бити награда деци која су лето провела на Вождовцу.

Поделите вест: