ЗАВРШЕТАК “ВЕСЕЛИХ ДЕЧИЈИХ ДАНА У СУПЕР ВЕРУ”

veseli-deciji-dani1Поводом званичног завршетка манифестације „Весели дечији дани у Супер Веру“ у недељу 22. септембра 2013. год. са почетком у 12 часова у тржном центру Супер Веро Вождовац (Војводе Степе 253, хол на И спрату) биће уприличен богат културни програм за децу са општине Вождовац. Након једночасовног културног програма у коме ће између осталих наступити „Театар 13“, плесна трупа „Целтиц Рyтхм“ као и ученици ОШ „Веселин Маслеша“. Званични програм ће се наставити шетњом до Бањичке шуме која се налази у непосредној близини где ће деца са родитељима бити у прилици да вежбају са инструкторима.

Да подсетимо, културно-спортску манифестацију „Весели дечији дани у Супер Веру“ организовали су Снежана Митић, одборница општине Вождовац и члан управног одбора Интернационалног клуба жена и УГ „Радом за радост“ у оквиру пројекта „Здраво детињство”-болести зависности и електронског насиља. Манифестација је трајала од 15. јула до 1.септембра у тржном центру Супер Веро Вождовац.

Позивамо сву децу са Вождовца и њихове родитеље да се придруже завршној манифестацији „Весели дечији дани у Супер Веру“ .

Поделите вест: