“ИСТО СУНЦЕ ЗА СВЕ”

madjinonicar_nole1Поводом обележавања Међународног дана детета у уторак, 20. новембра 2012. године, у свечаној сали Градске општине Вождовац одржана је тематска представа „Исто Сунце за све“. Организатори програма били су ГО Вождовац и  Дом здравља Вождовац.

Присутну децу поздравили су Прим др Нада Јовановић Васиљевић, директорка Дома здравља Вождовац и Драган Човић, заменик председника општине Вождовац. У програму су учествовала деца Дома за децу без родитељског старања  „Моша Пијаде“, Дома за децу и омладину ,,Јован Јовановић Змај“, Дневног боравка „Вождовац” – Јајинци, Удружења за помоћ особама са посебним потребама који су корисници дневног боравка у згради општине Вождовац, Завода за васпитање деце и омладине „Васа Стајић“, као и деца из основних школа „Доситеј Обрадовић“ и „Јован Јовановић Змај“.

Малишанима су биле представљене дечије рецитације и скечеви, трикови мађионичара Новице, уз анимацију и жонглирање смешног кловна Пуцко. На крају програма сва деца су добила слатке поклоне. Спонзори акције били су АД ,,Штарк“ и „Нестлé Адриатиц Фоодс“ д.о.о.

Поделите вест: