TRIBINA ZELENOG POKRETA

U skupštinskoj sali GO Voždovac održana je tribina „Posledice globalizma kod nas i u svetu“ u organizaciji Zelenog pokreta (Green Movement) koji se bori za objektivno informisanje, širenje istine i razbijanje medijskih blokada, poštovanje osnovnih načela međunarodog prava i moralnih normi, kao i razvoj kritičke misli kod svakog pojedinca.

Učesnici panela, Milovan Drecun, Dejan Lučić i Ivica Kostić, pružili su punu podršku teritorijalnoj celovitosti Republike Srbije, i osvrnuli se na događaje u Libiji, Iranu, Siriji i na posledice vojnog intervencionizma na Bliskom istoku i u svetu.

Specijalni gost iz Rusije, Oksana Sazonova koja je osnivač ovog pokreta, zahvalila se organizatorima skupa i prenela podršku iz Rusije upućenu svim ljudima dobre volje koji se bore za pravdu, istinu i ravnopravnost.

Skup je u ime Opštine Voždovac pozdravio šefa sektora za informisanje GO Voždovac Vladislav Stefanović, i ukazao na značaj pokreta koji objedinjuje i okuplja pojedince bez obzira na njihov kulturni identitet. Takođe, istakao je da je ovaj pokret jedan od retkih koji je prepoznao značaj prevazilaženja civilizacijskih granica i kulturnih različitosti, jer su to vrednosti koje treba da nas spajaju i oplemenjuju.

Nakon izlaganja učesnika panela, usledila su mnoga pitanja iz publike koja su ovom skupu dala posebnu vrednost, i učinila da tribina dobije karakter interaktivnog skupa u kome su i panel govornici stekli nova saznanja od publike

Поделите вест: