NOVI PROSTOR ZA PREDŠKOLCE U PINOSAVI

Predstavnici opštine Voždovac, na čelu sa dr Draganom Vukanićem, predsednikom Opštine, svečano su u petak, 7. oktobra 2011. godine, otvorili novi prostor isturenog odeljenja OŠ ”Vasa Čarapić” u Pinosavi. Posle spoljašnje adaptacije škole, učenici su dobili sređene unutrašnje prostorije, učionice i kabinete. Uvedeno je grejanje i mokri čvor, dvorište je asfaltirano, a novi objekat škole opredeljen je za potrebe predškolske ustanove. Celokuponu izgradnju i opremanje finansirala je opština Voždovac.

Predsednik opštine Voždovac istakao je da je prilikom izgradnje objekata u ovom delu prestonice inicijativu i smernice davao mesni odbor, pa su tako osim škole izgrađeni i pošta, vodovod, ali i putevi.

– Posle sela Ripanj, ovo je najveće ulaganje u podavalskom delu Beograda – naglasio je prvi čovek Voždovca.

Zadovoljstvo učinjenim nije krila ni Lenita Vukojević, direktorka škole.

– Zahvaljujući zalaganju pre svega meštana, dobili smo dve nove učionice, ali i svlačionicu – rekla je Vukojević i dodala da se proširenje ovog objekta ne bi završilo bez podrške Gradske opštine Voždovac.

Najveseliji su ipak bili prvaci, ali i učenici starijih razreda koji su roditeljima, komšijama i drugarima pokazali svoj talenat za glumu.

Поделите вест: