U POSETI PODAVALSKIM SELIMA

Rukovodstvo Opštine Voždovac obišlo je proteklog vikenda (11. septembar 2011. godine) podavalska sela s ciljem upoznavanja sa postojećim problemima meštana. Najpre je posećeno selo Zuce, gde su podeljene lopte fudbalerima istoimenog kluba iz tog mesta. Potom su opštinski funkcioneri dr Dragan Vukanić, predsednik Opštine i članovi opštinskog veća Milan Damčević, Milan Martinović i Aleksandar Savić razgovarali u Jajincima sa brojnim stanovnicima tog prigradskog naselja. Tom prilikom meštanima je objašnjeno da je Opština najveći deo svog budžeta preusmerila u podavalski kraj.

Posle Jajinaca opštinski delegati obišli su Pinosavu i Beli Potok gde su sa okupljenim meštanima razgovarali o njihovim problemima. Žitelji tih sela najviše su se žalili na probleme u vezi gradskog prevoza i kanalizacije.

Pored opštinskih funkcionera obilasku podavalskih sela prisustvovali su Aleksandar Vučić, zamenik predsednika Srpske napredne stranke i Nebojša Stefanović, predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke, koji su takođe razgovarali sa meštanima i domaćinima.

Поделите вест: