BESPLATNI TERMINI ZA BAZEN ZA DECU OMETENU U RAZVOJU

podela propusnica2U okviru projekta DILS „ Unapređenje kvaliteta života dece i adolescenata sa smetnjama u razvoju“ Dom zdravlja „Voždovac“ i opština Voždovac, uz podršku i veliko razumevanje sekretara vaterpolo kluba „Partizan“, gospodina Mirka Bradajića, omogućili su korisnicima projekta besplatno korišćenje otvorenog i zatvorenog bazena na Banjici.

U prostorijama Uprave kluba na Banjici, Crnotravska br.4, u ponedeljak, 18 jula 2011.godine u 10 časova, deci i mladima ometenim u razvoju, kao i njihovim roditeljima uručene su propusnice za besplatno korišćenje bazena. Propusnice mogu da koriste u pratnji roditelja, u terminima redovnog radnog  vremena bazena, svakog radnog dana tri puta dnevno, kao i subotom i nedeljom u periodu od 11 – 17 časova, do 30.septembra 2011.godine.

Deca i roditelji nisu skrivali veliko zadovoljstvo što mogu zajedno da koriste blagodeti bazena, da se osveže i plivaju već prvog dana, da uživaju u čistoj vodi i prijatnoj atmosferi. Plivanje i druge aktivnosti u vodi pozitivno utiču na psihofizički razvoj dece. Svakodnevno druženje sa vršnjacima  obogaćuje njihov društveni život i doprinosi unapređenju kvaliteta života.

Uprava vaterpolo kluba „Partizan“ spremna je da omogući korišćenje bazena i nakon 30. septembra 2011.godine.

Podelite vest: