KK TORLAK PROSLAVIO SVOJ JUBILEJ U OPŠTINI VOŽDOVAC

kk torlak1Košarkaški klub Torlak je u ponedeljak, 14. marta 2011. godine u zgradi Gradske opštine Voždovac svečanom akademijom proslavio značajan jubilej – 30 godina svog postojanja.

Pred velikim brojem prisutnih u Skupštinskoj sali Opštine govorilo se o svim dostignućima beogradskog kluba, a najboljim igračima svih selekcija i prijateljima kluba dodeljene su prigodne nagrade. Posebnu nagradu  kao zahvalnost na dosadašnjoj dobroj saradnji povodom jubileja kluba dobila je i Gradska opština Voždovac. Nagradu je ispred Opštine primio Vlado Sekulić, koji je ujedno u svom obraćanju istako da će se ta saradnja i dalje nastaviti i proširiti, čestitajući jubilej i poželevši klubu da sledeće godine nastupa u Prvoj B ligi.

U ovom klubu iz Kumodraža u protekle tri decenije igralo je mnogo istaknutih košarkaša, a najzvučnije ime svakako je centar Bostona i kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić. U periodu od 2000. do 2005. godine Torlak je bio jedna od filijala Partizana, pa su dres ovog kluba nosili i Novica Veličković, Uroš Tripković, Ivan Paunić… Najznačajnije trenersko ime Torlaka je Igor Kokoškov, koji godinama radi u NBA.

Među gostima bili su i predsednik Olimpijskog komiteta Vlade Divac i potpredsednik Žarko Paspalj, kao i mnoga druga pounata imena iz sveta sporta kao što su Bratislav Đorđević, Zoran Gavrilović, Velibor Sovrović, Sava Milošević, Zoran Višić i mnogi drugi.

Posle svečane akademije održan je koktel  čiji su domaćini bili članovi uprave Torlaka Zlatan Tomić, Goran Marić, Milan Prica, Milan Opačić, Vladimir Minić i drugi.

Поделите вест: