EKIPE „MONTEVIDEO“ I „VOŽDOVAC“ IGRALE ZA OBNOVU KRALJEVAČKE ŠKOLE

U Sportskom centru „Šumice“ u ponedeljak, 21. februara 2011. godine, pred prepunim tribinama, održana je humanitarna utakmica u malom fudbalu između ekipe filma „Montevideo, Bog te video“ i ekipe opštine Voždovac, potpomognute sportskim i javnim ličnostima.

Utakmicu su organizovali Gradska opština Voždovac, CKS „Šumice“ i producentska kuća iz Beograda „Intermedia Network“, čiji je film „MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO!“ oborio sve rekorde u gledanosti. Sav novac od prodaje ulaznice ići će za obnovu Osnovne škole „Petar Nikolić“ iz Mrsaća kod Kraljeva, koja je oštećena u prošlogodišnjem zemljotresu.

Ovim događajem opština Voždovac nastavlja niz humanitarnih akcija za pomoć Kraljevu. Što je najbitnije odaziv ovakvim akcijama je veliki, a dokaz za to su pune tribine – istakao je dr Dragan Vukanić, predsednik opštine Voždovac.

Osim fudbalera, u programu su učestvovali i Jelena Tomašević sa muzičkom dečjom radionicom Mari Mari, KUD „Stari Dušanovac“, plesni klub „Aurora“ i ritmičko sportski klub „Ritmo“ Milene Reljin.

Поделите вест: