PREDSTAVLJEN NACRT PLANA DETALJNE REGULACIJE

dr vukanic na prezentaciji plana1U četvrtak, 4. novembra 2010. godine, u velikoj sali Gradske opštine Voždovac održana je javna prezentacija plana na kojoj su građani mogli da dobiju iscrpna obaveštenja o Planu detaljne regulacije. Tom prilikom predstavljen je nacrt plana detaljne regulacije šireg područja uz Ulicu Vojvode Stepe – celina 12, blokovi 97, 98, 100 između ulica: Vojvode Stepe, Otokara Keršovanija, Mosorske, Bulevara oslobođenja, Jovaničke i Novakove. Govoreći o tom dokumentu dr Dragan Vukanić, predsednik Opštine Voždovac, istakao je da se ovde radi o pokušaju da se sa lokanog nivoa utiče na definitivne odluke Grada.

Lokalna samouprava treba da priloži svoje mišljenje u vezi sa rešavanjem određene građevinske ili arhitektonske celine na svojoj teritoriji, što posle podleže sudu više instance. Očekujem da kritike koje budu upućene donesu dobre rezultate – naglasio je dr Vukanić.

Nacrt plana je izložen na javni uvid: u zgradi Gradske uprave, ul. 27. marta 43- 45, (sala II u suterenu) u periodu od 15.oktobra do 15. novembra 2010. god. svakog radnog dana od 9 do 18 časova.

Javna sednica o navedenom Nacrtu plana održaće se  07. decembra 2010. godine u 13 č, u zgradi Gradske uprave,  ul. 27. marta 43-45 (sala II u suterenu).

Поделите вест: