TEKVONDO/HAPKIDO SEMINAR

tekvondo savez1Gradska opština Voždovac i Turistička organizacija Voždovca u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu Beograd, bili su pokrovitelji tekvondo/hapkido seminara koji je održan proteklog vikenda, 30. i 31. oktobra 2010. god.  u prostoru GCFK Stari DIF.

Beogradski tekvondo savez u organizaciji sa Sportskim društvom “Banjica” i Voždovačkim tekvondo savezom je uspešno organizovao ovu sportsku manifestaciju kojom je rukovodio Korejski Instruktor Jong Beom Kang.

Učesnike seminara, njih 50 iz klubova širom Srbije, Rumunije i Slovenije pozdravili su Šejn Maglić predsednik BTS i Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Voždovc koji je u ime Dr  Dragana Vukanića, predsednika opštine Voždovac podržao ovu manifestaciju i njen internacionalni karakter.

Seminar je imao i veliku pojedinačnu uspešnost obzirom da je održano polaganje za majstorska zvanja koje je uspešno savladalo ukupno 13 polagača, od čega 8 za prvi dan, 4 za treći dan i 1 za majstorsko zvanje hapido-a. Četvoro polaznika je uspešno savladalo ispit za učenička zvanja.

Поделите вест: