SARADNJA VOŽDOVCA SA SOS KANALOM

Delegacija opštine Voždovac na čelu sa predsednikom dr Draganom Vukanićem posetila je u petak, 10. septembra 2010. godine, SOS kanal. Tom prilikom razgovarano je o budućoj saradnji između te medijske kuće, koja prati iskuljučivo sportska dešavanja u zemlji, i voždovačke opštine. Takođe je dogovoreno da se tokom iduće sedmice potpiše protokol o saradnji između Opštine Voždovac i SOS kanala, kao i sastanak te medijske kuće sa direktorima i nastavnicima fizičkog vaspitanja svih škola sa teritorije Voždovca. Poseban akcenat stavljen je na takmičenje osnovaca u fudbalu, košarci, odbojci i rukometu, poznato kao Liga budućih šampiona – najmasovniju sportsku manifestaciju u Srbiji koju SOS kanal već 15 godina organizuje i što većem uključivanju voždovačkih škola u taj projekat. Tokom razgovora sa domaćinom generalnim direktorom SOS kanala Dragišom Kovačevićem prvi čovek Voždovca naglasio je da je briga o deci jedan od glavnih prioriteta opštine na čijem je čelu.

Mi smo obećali da ćemo se brinuti o deci. Bavljenjem sportom naši mališani će pomoći sebi u rešavanju svojih zdravstvenih problema kao što su ravna stopala, kriva kičma, kokošije grudi i slično. Naš slogan je oduvek bio „Nemam vremena za drogu, žurim na sport“. Trudićemo se da deci omogućimo uslove da pokažu svoj sportrski talenat. Pomoćićemo im da imaju lopte, sportske terene, a njihovo je samo da se bave sportom – istakao je dr Vukanić.

Pored njega u delegaciji opštine Voždovac bili su još i Dubravka Filipovski, pomoćnik predsednika opštine, Vlado Sekulić, njegov savetnik, Branislav Mrvić, načelnik Odeljenja za inspekcijske poslove Opštine i naš proslavljeni rukometaš Predrag Peruničić, direktor sportskog centra „Voždovac“.

Поделите вест: