TOMISLAV NIKOLIĆ DAO KRV NA VOŽDOVCU

Tomislav Nikolić, predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i više desetina naprednjačkih aktivista u petak, 23. jula 2010. godine, prema svom ustavljenom rasporedu i u opštini Voždovac dobrovoljno je dalo krv. U akciji dobrovoljnog davanja krvi “učestvovao” je i Nebojša Stefanović, potpredsednik Glavnog odbora SNS i poverenik te stranke za grad Beograd, kao i dr Dragan Vukanić, predsednik opštine Voždovac, koji je najavio da će u toku dana krv dati oko 80 naprednjaka.

Podsetivši na alarmantne podatke da u rezervama nema dovoljno krvi, pa se operacije odlažu, predsednik SNS je naglasio da dati krv ne boli, ne košta i ne šteti zdravlju, a može nekome da spase život.

Srpska napredna stranka dva puta godišnje organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi u Beogradu, ali i u drugim gradovima Srbije – rekao je Nikolić novinarima i dodao da se akcija, koja je već bila zakazana, slučajno poklopila sa apelom Zavoda i patrijaraha Irineja. Za samo dva sata (do 12 časova) 43 građana dalo je krv, a akcija se nastavlja do 17 časova.

Поделите вест: