DANI AVALE

daniavale-satnica1Ovog vikenda, u subotu i nedelju 29 i 30. maja 2010. godine opština Voždovac za sve naše sugrađane organizuje zabavno-rekreativnu i humanitarnu manifestaciju „DANI AVALE“. U takmičenjima će učestvovati oko 600 đaka iz 10 voždovačkih osnovnih škola.

Prvog dana, u subotu – 29. maja ispred Planinarskog doma „Čarapićev brest“ sa početkom u 9 časova predviđen je program Planinarsko smučarskog društva „Avala“, koji se sastoji od planinarskog pohoda, kviza, takmičenja u kuvanju pasulja, izložbe narodnih nošnji, nastupa KUD „Lira“ i KUD „Zlatno doba“, škole orijentisanja, škole slobodnog penjanja na veštačkoj steni. Za sve učesnike i goste predviđen je ručak, a najboljima će na kraju biti uručene diplome i zahvalnice.

Drugog dana, u nedelju – 30. maja ispred Planinarskog doma „Čarapićev brest“ od 9 do 13:45 časova održaće se program Planinarsko smučarskog društva u kome učestvuju đaci voždovačkih osnovnih škola. Posle toga u restoranu „Stari Majdan“ na Avali učesnicima je obezbeđen obrok, a ujedno će svi posetioci moći da uživaju u umetničkom programu u kome učestvuju KUD „M.Mitrović-Jarac“, KUD „Zlatno doba“. Od 18 časova počinje muzički program, a gosti će biti Neša Galija i Bora Đorđević.

POZIVAMO SVE BEOGRAĐANE, LJUBITELJE ZABAVNO REKREATIVNIH AKTIVNOSTI U PRIRODI DA SE OVOG VIKENDA DRUŽE SA NAMA NA AVALI!

Поделите вест: