OPŠTINA POMOGLA UDRUŽENJE STUDENATA SA HENDIKEPOM

Predstavnici opštine Voždovac su u četvrtak 20. marta o.g. obišli jedino Uduženje studenata sa hendikepom u Beogradu, čije sedište je na Voždovcu.

Udruženje studenata sa hendikepom broji oko 700 članova, a od toga njih 400 studira na nekom od beogradskih univerziteta. Opština Voždovac je na njihovu molbu zbog nemogućnosti daljeg plaćanja, omogućila da besplatno koriste prostor od 70 m2 Javnog preduzeća „Poslovni prostor Voždovac“ u ul. Vojvode Stepe 33. Osim oslobađanja plaćanja poslovnog prostora, Opština je članovima ovog udruženja obezbedila i besplatno korišćenje usluga u Sportskom centru Voždovac, pružila je na raspolaganje svoju svečanu salu za razne vidove seminara, a do sada je postavljeno 20 rampi za osobe sa hendikepom na prilazu najznačajnijim voždovačkim ustanovama.

Tom prilikom Goran Lukačević je obišao i gornji Voždovac i zasadio zimzelene tuje uz nedavno asfaltiranu i uređenu, dotle zapuštenu, pešačku stazu između ul. Kalničke i Kačarske, koja je građanima ovog dela Voždovca veoma potrebna kao veza sa ulicom Vojvode Stepe.

Podelite vest: