PREDSEDNIK VOŽDOVCA DOMAĆIN ĐAČKOM PARLAMENTU

Goran Lukačević, predsednik opštine Voždovac u okviru manifestacije ”Dečja nedelja” danas je primio tridesetak mališana, predstavnika nekoliko voždovačkih osnovnih škola.

Predsednik opštine i njegovi saradnici iskoristili su priliku da u razgovoru sa učenicima saznaju koji problemi najviše muče voždovačke mališane, i na koji način predstavnici lokalne uprave mogu poboljšati uslove školovanja na Voždovcu.

Zajednički zaključak je da bi na teritoriji Voždovca trebalo pre svega rekonstruisati postojeće fiskulturne sale i izgraditi nove tamo gde nedostaju, poboljšati javnu rasvetu oko školskih objekata, urediti, ozeleniti travnate površine i postaviti nove klupe u školskim dvorištima… Učenici OŠ ”Branislav Nušić” pitali su da li postoji mogućnost da se oko škole oslobode trotoari na kojima su stalno parkirani automobili, đake OŠ”Vojvoda Stepa” zanimalo je kada će im školsko dvorište biti kompletno ograđeno, a od strane predstavnika OŠ ”Milan Đ.Milićević” predsednik je pozvan u uzvratnu posetu.

Nakon razgovora sa predsednikom opštine, đaci su krenuli u obilazak opštine, radnih kabineta, novog Uslužnog centra, i sl. i tako se upoznali sa radom opštinske uprave.

Поделите вест: