POTPISANI UGOVORI ZA UREĐENJE ULAZA

U opštini Voždovac su u petak 8. februara  o.g. potpisani ugovori o sufinansiranju radova na uređenju ulaza između predsednika Opštine i skupština/saveta zgrada.
  
U novembru 2007. god. opština Voždovac je uputila javni poziv skupštinama i savetima stambenih zgrada u cilju pružanja pomoći građanima u ostvarivanju njihove zakonom utvrđene obaveze u pogledu finansiranja radova investicionog održavanja ulaza stambenih zgrada, čijim se izvođenjem podiže nivo estetskog i životnog prostora, a time i vrednost objekata i stambenih jedinica.
  
Na javni poziv opštini Voždovac se javilo ukupno 22 skupštine stambenih zgrada, sa njih 11 je predsednik Opštine Goran Lukačević potpisao ugovor, dok će ostalih 11, koji su imali određene korekcije u stavkama, potpisati ugovor naredne nedelje. Najviše zahteva   se odnosilo na sufinansiranje molersko-farbarskih i elektro-instalaterskih radova, zamenu poštanskih sandučića, postavljanje vatrogasnih aparata i sl.
  
Prema programu „Naš ulaz – naše predsoblje“ učešće skupštine/saveta zgrade u stvarnim troškovima investicionog održavanja stambenih zgrada je 30%,  dok će GO Voždovac finasirati preostalih 70% vrednosti radova.

Поделите вест: