KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Na konferenciji za novinare, koja je održana 1. februara o.g. govorili su predsednik opštine Voždovac Goran Lukačević, zamenik predsednika Dragan Čović, menadžer opštine Goran Marković i član Opštinskog veća Dejan Čulić, koji su najavili planove i prioritetne ciljeve opštinske uprave za 2008. godinu, a ujedno naveli sve najvažnije realizovane aktivnosti na teritoriji Voždovca tokom protekle godine.
  
Ovom prilikom čelnici Opštine su najavili: otvaranje modernih uslužnih centara u samoj zgradi opštine, kao i u Belom Potoku; rekonstrukciju 2. sprata opštine, kao i fasade opštinske zgrade; izgradnju dve ambulante – u Kumodražu i Zucu; postavljanje 7 novih modernih dečijih parkova – već je potpisan ugovor sa izvođačem; uređenje ulaza stambenih zgrada, po principu suinvestiranja sa građanima; izgradnju dve javne fontane, trgova  i mega dečijeg parka – pazl grada na Banjici; obeležavanje i obezbeđivanje ukrštanja nekategorisanih puteva i pruga u podavalskim naseljima;  uređenje romskog naselja „Kablar“ u Ripnju; nastavak gasifikacije Voždovca i dr.
  
Svi prisutni mogli su da vide kako odmiču radovi na izgradnji uslužnog centra u zgradi opštine, za koje je do sada izdvojeno 25 miliona dinara, a čije otvaranje se očekuje u martu mesecu.

Поделите вест: