НАСТАВАК ПОМОЋИ ШКОЛИ „ВОЖД“

С почетком нове школске године покренута је још једна акција од стране Општине Вождовац као помоћ деци без родитељског старања која похађају Специјалну школу за основно и средње образовање „Вожд“ у коју се укључио и Клуб привредника општине Вождовац.

Члан општинског Већа Милош Стојановић задужен за предшколске и школске установе и представници Клуба привредника Вождовац уручили су 23. септембра донацију у виду школског прибора који је неопходан деци за редовно праћење наставе и обрaдовали децу лоптама, које ће побољшати њихово свакодневно бављење спортом и рекреацијом у школи.

Милош Стојановић том приликом је изјавио „Ми као одговрона Општина настављамо бригу о деци која похађају наставу у основној школи „Вожд“ у жељи да им побољшамо квалитет боравка и учешће у наставним активностима у овој школи.“

Директор школе Срећко Кривокапић исказао је велику захвалност што Општина Вождовац и данас, као и много пута раније, мисли на ученике, којима је свака помоћ и пажња увек добродошла.

Милан Кљајић испред Клуба привредника Вождовац овом приликом је истакао да је Клуб привредника као и општина Вождовац препознао проблеме са којима се ова школа сусреће и да су у сврху помоћи решавања тих проблема обезбедили донацију свеске, оловке, лењире и друга средства неопходна за праћење наставе.

Поделите вест: