ПОКРЕНУТА САРАДЊА СА УДРУЖЕЊЕМ ПЕДАГОГА ФИЗИЧКЕ КУЛТУРЕ

Чланови Удружења педагога физичке културе са Општине Вождовац одазвали су се позиву Милана Тодића, члан Већа ГО Вождовац и присуствовали су састанку који је одржан у згради општине Вождовац.

У уводном делу Дејан Марсенић, председник Удружења и и наставник физичког васпитања у ОШ „Милан Ђ. Милићевић“, истакао је да је Удружење после пет година постојања, захваљујући иницијативи Милана Тодића, одржало састанак са председником ГО Вождовац. „Током протеклих неколико месеци ми смо са Миланом Тодићем успоставили конструктивну сарадњу у интересу ђака, општине Вождовац и самог Удружења“ – навео је Марсенић.

Милан Тодић, члан Већа општине Вождовац објаснио је да се од Удружења очекује да се активно укључи са својим предлозима на прављењу планова и програма за предшколски и школски спорт, као и да својом активном координацијом са ГО Вождовац прошири деловање, како би општина Вождовац у наредном периоду могла да постане лидер у Граду када је спорт у питању, као и да на досадашњем нивоу организује преостала такмичења предвиђена за текуће школско полугодиште.

Градски Секретаријат за спорт препознао је значај ове иницијативе и такође ће се укључити и помоћи да се на Вождовцу одрже такмичења у овој години.

На радном састанку договорено је интензивирање конструктивних састанака и у будућности.

Поделите вест: