ПОСЛЕ 40 ГОДИНА ОШ „ВОЈВОДА ПУТНИК“ КОНАЧНО ЈЕ ДОБИЛА НОВИ ИЗГЛЕД

Члан Већа општине Вождовац обишао је у среду, 10. септембра ОШ „Војвода Путник“ у Рипњу. У оквиру планираних активности уређења школских установа на Вождовцу Општина је ради подизања нивоа безбедности и хигијенских услова у школама реновирала објекте и санирала тоалете у већини школских установа од којих је и Основна школа „Војвода Путник“ у Рипњу која је у току мајских непогода била поплављена и у коју више од 4 деценије није улагано.

Ово је прва општинска власт која је после 40 година дала значај овој школи и реновирала школу ,што подразумева кречење школе, замену столарије,а у предходном периоду нову фасаду ,санацију крова,балон који се користи као сала за физичко васпитање,а са циљем омогућавања једнаких услова школовања за сву децу.

Обезбеђен је такође и превоз деце као и видео надзор који је у предходном периоду инсталиран у свим школским објектима на Вождовцу и који ће ускоро бити безбедносно интегрисан са 12 полицијском станицом и тиме подићи на виши ниво безбедност деце,као и подизањем ограда око школских објеката- изјавио је члан Већа општине Вождовац задужен за школске и предшколске установе Милош Стојановић.

Директорка ОШ „Војвода Путник“ изразила је задовољство и похвалила свесрдно ангажовање члана општинског Већа Милоша Стојановића и том приликом истакла:

„Како је неко од родитеља рекао на састанку важно је да се после толико времена неко сетио да уреди школу и важно је да се сви сада добро осећамо у њој. Захваљујем се председнику општине Вождовац Александру Савићу и Милошу Стојановићу за ову лепоту и услове које сада имамо.“

Поделите вест: