НАГРАЂЕНИ УЧЕСНИЦИ ТУРНИРА ”ТРОФЕЈ ВОЖДОВЦА 2014.”

У свечаној сали Општине Вождовац, у петак, 22. августа 2014. године одржан је пријем и конференција за штампу код председника општине Вождовац Александра Савића, поводом турнира „Трофеј Вождовца 2014.“ одржаног током августа месеца, у коме су учествовали аматерски сениорски фудбалски клубови са територије Вождовца.

Турнир се играо по групама на два спортска терена, чији су домаћини били фудбалски клубови „Торлак“ из Кумодража и „Херој 1925“ из Јајинаца.

Члан Већа Општине задужен за спорт Милан Тодић, захвалио се клубовима што су узели учешће у турниру и изразио наду да ће овај вид фудбалског надметања прерасти у традиционалну манифестацију.

Председник општине Вождовац Александар Савић заједно са председиком СО Вождовац Александром Мирковићем честитао је и уручио учесницима турнира захвалнице и по пет фудбалских лопти као награду за учествовање у турниру „Трофеј Вождовца 2014.“, док је победник турнира ФК „Торлак“ добио на поклон од Општине Вождовац и комплет спортске опреме.

Поред осам фудбалских клубова, захвалнице су добили, на првом месту Фудбалски савез Београда за подршку и организацију турнира, МУП „Вождовац“, Дом здравља Вождовац, ФК „Вождовац“, медијски спонзори, као и сви остали који су допринели да се овај спортски догађај на Вождовцу одржи у рангу врхунских турнира.

Свечани пријем увеличали су и заменик председника Скупштине града Београда Андреа Радуловић, члан Градског Већа Весна Ивић, заменик Градског секретара за спорт и омладину Дејан Реметић и Недељко Радуловић из Градског секретаријата за спорт и омладину.

Поделите вест: