ОДРЖАН ПРОЛЕЋНИ ПОРОДИЧНИ ВОЖД ФЕСТИВАЛ У РИПЊУ

Порта цркве Свете Тројице у Рипњу била је препуна дечице који су заједно са мамама, татама, бакама и декама уживали у пролећном породичном Вожд фестивалу. Други по реду Фестивал у овом месецу који је организовала Градска општина Вождовац почео је шетњом, а негујући породичне вредности, православље и традицију. Разноврстан и занимљив програм привукао је велики број посетилаца који су се сложили у оцени да је овај дан право породично богатство.

Представници Градске општине Вождовац присуствовали су данашњој манифестацији и показали вредности које треба да негујемо и чувамо. Предиван глас вокалне солисткиње Вере Столић уз пратњу пијанисте Дејана Аксића орио се Рипњем, а избор песама био је посвећен Косову и Метохији и нашој српској историји и цркви.

Нешто мало касније, електрични дуо „Dinamika music“ повео нас је у средњи век уз перформанс витешког реда „Свибор“ који је присутне научио како се некада бранила отаџбина и како се за њу борило.

Најслађи програм за најмлађе изазвао је велико интересовање, цртање по лицу, гумени дворци, интерактивне радионице цртања и бојања као и величанствени мађионичар Лука били су права атракција у којој су уживали сви присутни.

Позивамо вас да и наредног викенда 17. и 18. јуна присуствујете Вожд фестивалу који ће се одржати на Бањици и насељу Браће Јерковић.

ДОБРОДОШЛИ! ЧЕКАМО ВАС!

Поделите вест: