ПРОЛЕЋНО УМИВАЊЕ И ЧИШЋЕЊЕ ВОЖДОВЦА

На молбу грађана и наше општине, ЈКП „Градска чистоћа“ започела је уређење и прање вождовачких улица након зимског периода како би уклонила наносе блата и опалог лишћа са коловоза, за шта се користе цистерне, хидроперачице и ауточистилице.

На више локација уклоњен је шут, кабасти отпад и грање као и дивље депоније на Авалском путу, Јунској, Текеришкој, Улици војводе Степе – окретница 33, Јаше Игњатовића, Радомира Марковића и Ђакона Авакума.

С обзиром на то да су насеља са индивидуалним домaћинствима на Вождовцу добила ПВЦ канте за смеће, подсећамо физичка и правна лица која их нису преузела да се могу јавити на број 011/288-2916 или на имејл: vozdovac@gradskacistoca.rs

ЈКП „Градска чистоћа“ ће током дана викенда 3. и 4. априла 2021. године спровести и бесплатну акцију одношења кабастог отпада.

Позивамо суграђане да искористе акцију бесплатног одношења отпада и уколико имају непотребне кабасте ствари да их током дана викенда оставе поред контејнера или испред својих дворишта, одакле ће их екипе ,,Чистоће” уклонити.

Приоритет у одношењу непотребних кабастих ствари из домаћинстава током акције имају суграђани који располажу већим количинама отпада.

О томе могу обавестити службе ЈКП „Градска чистоћа“ позивањем телефонског броја 0800 000 807, након чега екипе предузећа одмах излазе на терен и уклањају отпад.

Поделите вест: